Καταγγέλλει Σαρακηνό στην ΕΠΣΘ ο Άνθιμος Γαζής

Με ανάρτηση στην σελίδα που διατηρεί στο facebook ο Άνθιμος Γαζής, αναφέρει πως παίκτης που ανήκει στην ομάδα του Πηλίου, αγωνίστηκε με τον Σαρακηνό στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλο. Όπως αναφέρεται στο κείμενο, η διοίκηση του Άνθιμου Γαζή σκοπεύει να καταγγείλει το γεγονός στην ΕΠΣΘ, ζητώντας από την Πειθαρχική Επιτροπή να εφαρμόσει τον ΚΑΠ. Αναλυτικά το κείμενο που ανήρτησε ο Άνθιμος Γαζής:

«Αφού δεν υπάρχει φιλότιμο και έχει ξεχαστεί το «ευ αγωνίζεσθαι» από κάποια σωματεία, προπονητές, αθλητές, η μόνη λύση είναι η καταγγελία αυτών σε όλους τους αρμόδιους φορείς,  με τις ανάλογες συνέπειες (αν υπάρχουν).
Στο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σαρακηνό αγωνίστηκε αθλητής του συλλόγου μας χωρίς ενημέρωση και φυσικά συγκατάθεση του σωματείου μας). Για ποιο λόγο άραγε; Τι αποσκοπούσε; Πώς κάποιοι δρουν ανεξέλεγκτα, χωρίς να σέβονται ομάδες και ιστορίες; Δεν υπάρχουν νόμοι; τον ΚΑΠ το γνωρίζουν; Ας αποφασίσει η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΘ, τότε, στην οποία και θα προσφύγουμε, καθώς προσβάλλετε κύριοι τον σύλλογο μας και δεν σέβεστε τις θυσίες που κάνουμε, ώστε να κρατηθεί ζωντανός ο πρώτος ιδρυθέντας σύλλογος του Πηλίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις