ΝΙΚΗ-άνοδος για τα κορίτσια του βόλεϊ (video)

Την άνοδό του στη Β’ Εθνική πανηγυρίζει από το βράδυ του Σαββάτου (31/03) το τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου. Τα κορίτσια της Σοφίας Μπουμπούκη επικράτησαν με 3-1 σετ του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, στον «τελικό» των μπαράζ και εξασφάλισαν μία θέση στη Β’ Εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γ.Σ. Βόλου ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ με 25-21, με τις «κυανόλευκες» να βγάζουν αντίδραση στο δεύτερο, το οποίο κέρδισαν με 25-23. Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε και το τρίτο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, με τη Νίκη να επικρατεί στο τέλος με 25-23, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ και στην ψυχολογία. Το τέταρτο σετ έδειχνε πως θα αποτελέσει τυπική διαδικασία καθώς τα κορίτσια της Σοφίας Μπουμπούκη πήραν προβάδισμα στο σκορ με 11-3, όμως ο Γ.Σ. Βόλου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει και στέλνοντας το σετ στη ρώσικη ρουλέτα, στην οποία η Νίκη έδειξε περισσότερη ψυχραιμία, επικρατώντας με 25-22.

Τα κορίτσια του βόλεϊ της Νίκης Βόλου πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς είδαν τους κόπους μίας χρονιάς να ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Νίκη Βόλου (Μπουμπούκη): Μαντζαβίνου, Κονιστή, Μερκονιάν, Μπένου, Λώλου, Δόλγυρα, Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Σύρου, Νικολούλη, Ζηργάνου

Γ.Σ. Βόλου (Ξανθόπουλος): Αυγερινού, Βαριάμη, Γιόλα, Παπαδοπούλου, Προφαντή, Ράμπου, Τρυπίλα, Τσαπραίλη, Σαμαλτάνη, Τσελεπή, Κωστοπούλου, Κανελλοπούλου, Χαντζή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις