Δείχνουν ενωμένοι οι… τηλεοπτικά άστεγοι της Super League

Με το τρέχον πρωτάθλημα να φτάνει στο τέλος του, η αγωνία για τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη αυξάνεται. Και αυξάνεται γιατί αν δεν υπάρξει κανάλι να αποκτήσει τα δικαιώματα της επόμενης χρονιάς, το πρόβλημα βιωσιμότητας θα είναι μεγάλο.
Τόσο μεγάλο που υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να μην πάρουν αδειοδότηση για την ερχόμενη χρονιά. Αυτός που κινδυνεύει περισσότερο από όλους είναι ο Παναθηναϊκός και σήμερα με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου υπήρξε συνάντηση.
Το παρών έδωσαν οι Λαμία, Απόλλωνας, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός, ενώ στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Άρης. Στην συνάντηση αυτή δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό, αλλά τονίστηκε πως γίνονται ενέργειες προκειμένου να βρεθεί λύση. Από πλευράς των ΠΑΕ είναι λογικό να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό προκειμένου να μην υποβιβαστεί αν δεν αδειοδοτηθεί, ενώ η πιο σοβαρή απόφαση είναι πως δεν πρόκειται να κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα αν δεν έχει λυθεί το σημαντικό αυτό πρόβλημα.
Μάλιστα μαζί τους σε αυτό ήταν και ο Άρης, με τους… κίτρινους να τονίζουν πως δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη αν δεν έχει βρεθεί λύση, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Κέρκυρα αν καταφέρει και μείνει στην Super League. Και οι έξι ΠΑΕ (5 + τον Άρη) είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν μαζί, ενώ και η Ξάνθη είναι υπέρ της κίνησης αυτής, κρατώντας ωστόσο κάποιες επιφυλάξεις που έχουν να κάνουν με την κίνηση των 12 και το πως χάλασε αυτή η προσπάθεια.