Βολιώτης στο Δ.Σ. της Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που αποτελείται από τα 7 μέλη του τα οποία εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Βολιώτης καθηγητής φυσικής αγωγής που διαμένει στην Αθήνα Μιχάλης Πούλιος, ενώ είχε προταθεί για υποψήφιος και ο Βολιώτης καθηγητής φυσικής αγωγής Ηλίας Οικονόμου, ο οποίος όμως δεν συμμετείχε τελικά στις εκλογές λόγω της χιλιομετρικής απόστασης

Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. θα είναι  ο Χαράλαμπος Ρέλλας ενώ καθήκοντα Αντιπροέδου ανέλαβε ο Νικόλαος Καρύδας, ο Ευάγγελος Κουτσογιάννης Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και Ταμίας ο Jan Alexander Nomikos (Γιάννης Νομικός).

Σκοπός της Ένωσης είναι η επίλυση των προβλημάτων του κλάδου προπονητών με τους Κοινωνικούς Εταίρους διαμέσου του Κοινωνικού Διαλόγου.

Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. έχει ως εξής :

Πρόεδρος                        Χαράλαμπος Ρέλλας

Αντιπρόεδρος                   Νικόλαος Καρύδας

Γενικός Γραμματέας          Ευάγγελος Κουτσογιάννης

Ταμίας                             Jan Alexander Nomikos

Μέλος                              Παύλος Κόκοτος

Μέλος                              Μιχαήλ Πούλιος

Μέλος                              Κωνσταντίνος Κατσαγάνης

Αναπληρωματικά Μέλη      Γεώργιος Κατσαρός, Νικόλαος Μάστορας, Χρύσανθος Παπανάκος

Βιωματική δράση από την ΕΠΦΑ

Όλα είναι έτοιμα για τη βιωματική δράση που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας με τίτλο “περπατάω σωστά, γυμνάζομαι αποτελεσματικά” στις 10π.μ. στο Λόφο της Γορίτσας. Το Δ.Σ. της ΕΠΦΑ καλεί όλους τους Βολιώτες να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή δράση.