Διπλή εκπροσώπηση για τη Νίκη Βόλου, στους καλύτερους της 22ης αγωνιστικής

Διπλή εκπροσώπηση έχει η Νίκη Βόλου στην κορυφαία ομάδα της 22ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Όπως κάθε αγωνιστική το basketa.gr επιλέγει τους καλύτερους και αυτή την εβδομάδα, για ακόμη μία φορά, η Νίκη είχε την τιμητική της καθώς ο Λάμπρος Πρέκας αναδείχθηκε ο προπονητής της αγωνιστικής, ενώ στην καλύτερη πεντάδα μετέχει ο Παναγιώτης Τσώλης.

Το άρθρο του basketa.gr:

Ολοκληρώθηκε η εικοστή δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής για τους δύο ομίλους του Βορρά.

1ος όμιλος Βορρά

1) Γιώργος Φούντας (Ίκαροι Τρικάλων)

Από πού να αρχίσουμε; Από το κάλεσμά του στον κόσμο για το μεγάλο ματς με τον Φαίακα; Ή μήπως από την νέα ηγετική του εμφάνιση, όπου «φόρτωσε» με 18 πόντους το αντίπαλο καλάθι; Το ζήτημα είναι, ότι οι Ίκαροι έχουν στις τάξεις τους την απόλυτη προσωπικότητα, για να μείνουν στην κατηγορία. Κάτι τέτοιο αναπαριστά ο Γιώργος Φούντας, που αποτελεί την εγγύηση παραμονής για τους Θεσσαλούς, όπως αποδείχθηκε κόντρα στους Ιονίους.

2) Θωμάς Σιδηροηλίας (Ιωνικός Ιωνίας)

Εξελίσσεται και αυτό σε ηγέτη της ομάδας, μαζί με τον Βαγγέλη Βαρίτη και ενδέχεται αυτό να είναι ένα πολύ μεγαλύτερο κέρδος για τον Ιωνικό, απ’ ό,τι μία ενδεχόμενη παραμονή. Στα 22 του χρόνια δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με αυτές έφτασε τους 25 πόντους με δύο τρίποντα, για την υπέρβαση στα Ιωάννινα απέναντι στον ΑΓΣΙ. Ο Θωμάς Σιδηροηλίας, λοιπόν, είναι ένας από τους λόγους που ο Ιωνικός Ιωνίας πιστεύει στη σωτηρία του.

3) Μπάμπης Ημερίδης (Εύαθλος)

Άλλος ένας παίκτης μεγάλων παραστάσεων, που (και) φέτος έχει… δώσει ρέστα για τη σπουδαία πορεία της ομάδας του Πολυκάστρου. Δε λογαριάζει ούτε από… αήττητα ούτε από την ποιότητα του αντιπάλου, όπως συνέβη στην περίπτωση της Νικόπολης Πρέβεζας, με τη δική του ποιότητα να αρκεί για να σκοράρει 20 πόντους και να κρίνει ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ο Εύαθλος είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτής της χρονιάς και πολλά οφείλονται στον Μπάμπη Ημερίδη.

4) Παναγιώτης Τσώλης (Νίκη Βόλου)

Έχει πάρει… φόρα τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα ούτε ο συμπαγής Φίλιππος Βέροιας να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει. Τελείωσε τον αγώνα στους 24 πόντους με δύο τρίποντα, οδηγώντας μαζί με τον Γεωργίου την ομάδα του, σε μία νίκη που μπορεί να σημαίνει και άνοδο, αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα στο ματς «ζωής και θανάτου» με τον Φαίακα στην Κέρκυρα. Η εμπειρία και του Παναγιώτη Τσώλη, έμελλε να «μιλήσει» σε ένα καθοριστικό ματς, για να ελπίζει η Νίκη Βόλου.

5) Ηλίας Τσιόγκας (Ζέφυρος)

Στο… χαμηλό σχήμα που παίζουμε, θα συμπεριλάβουμε και τον εξαιρετικό φέτος «άσο» του Ζεφύρου, που αποτελεί από τους βασικούς λόγους της πορείας που πραγματοποιείται, με στόχο την πρώτη τετράδα, όπως έχει ξεκαθαριστεί στις τάξεις του συλλόγου. Μπορεί να μην ήταν ο πρώτος σκόρερ, αλλά οι 13 του πόντοι στη ρακέτα ήταν απαραίτητο στοιχείο, για να κάμψει η ομάδα του την αντίσταση της Πτολεμαΐδας και να μείνει στο «κυνήγι» των αγώνων κατάταξης. Σταθερά ευρισκόμενος σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο γεννηθείς το 1995 Ηλίας Τσιόγκας είναι μεταξύ των νεαρών που κάνουν τη διαφορά σε αυτό το σύνολο.

Προπονητής: Λάμπρος Πρέκας (Νίκη Βόλου)

Η ομάδα του μπορεί να μην είναι φαβορί αυτή τη στιγμή, αλλά είναι γεμάτη προσωπικότητες που δεν πρόκειται να ανεχθούν να πάει χαμένη χωρίς κόπο η μεγάλη «μάχη» της ανόδου. Αυτό αξιοποίησε και ο ίδιος, μαζί με ένα εξαιρετικό πλάνο, για να πετύχουν οι παίκτες του 84 πόντους κόντρα σε μία ομάδα σαν τον Φίλιππο Βέροιας, ελπίζοντας και στο να αποκτήσει πλεονέκτημα κόντρα στον Φαίακα, που δεν έχει δώσει το ρεπό του, κερδίζοντάς τον στο μεγάλο ντέρμπι της Κέρκυρας. Ο Λάμπρος Πρέκας παίρνει «άριστα» για την προετοιμασία του πρώτου εκ των υπολοιπόμενων «τελικών» για την Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις