Ο Θησέας πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΘ… με ισοπαλία στη Σκιάθο

Ένα βαθμό χρειαζόταν ο Θησέας για να  κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα  και το κατάφερε παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στη Σκιάθο, όπου η αναμέτρηση με την τοπική ομάδα έληξε 0-0.

Η εικόνα του αγώνα, αν κι εξαιρετική, περνά σε δεύτερη μοίρα,  αφού για την ομάδα της Αγριάς αυτό που μετρούσε ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης, που σημαίνει τη συμμετοχή του Θησέα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας,  γεγονός που αποτελούσε όνειρο για όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση, να αναφέρουμε ότι έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι,  ανοιχτό και με πάθος που το ευχαριστήθηκαν και οι δύο ομάδες, με τον τερματοφύλακα της Σκιάθου Νικολαΐδη να κλέβει τις εντυπώσεις, αφού σταμάτησε πολλές από τις προσπάθειες των αντιπάλων του,  “συνοδευόμενος” κι από την εξαιρετική εικόνα πολλών συμπαικτών του.

Από πλευράς Θησέα το άγχος ήταν αυτό που επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του  και βοήθησε στο να μην επιτευχθεί κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στην καλύτερη στιγμή τους είχαν δοκάρι με τον Αραμπτζή που επιχείρησε κεφαλιά ”ψαράκι” (69’), ενώ στη δική τους καλύτερη στιγμή οι γηπεδούχοι είδαν πλασέ του Ελ. Πρίφτι σε κενή εστία, ο τερματοφύλακας Στούκας είχε επιχειρήσει έξοδο, να περνά πάνω από τα δοκάρια με τη μπάλα να “κάθεται” στον ουρανό των δικτύων.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του Θησέα κ. Τάκης Αλιάτης, εμφανώς  χαρούμενος και συγκινημένος έκανε δηλώσεις στο “goalpost.gr”, όπου δήλωσε τα εξής:

“Σήμερα έγινε εκπληκτικό παιχνίδι που νομίζω ότι το ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στα ίσια και θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της Σκιάθου, διότι έπαιξαν για την ομάδα τους και ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Νικολαΐδη, πάνω στον οποίο σταμάτησαν πολλές από τις προσπάθειες μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ κι όλους τους παράγοντες της Σκιάθου για τη φιλοξενία που μας προσέφεραν, αλλά και την καθαρότητα και το γνήσιο ποδόσφαιρο της ομάδας τους, που έπαιξε για να κερδίσει κι αυτό τους τιμά.

Εμείς, παρά το πολύ άγχος, τελικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που έπρεπε…

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το εστιατόριο “PASTA PIZZA”  και τον Νίκο Βερβέρη, ο οποίος μαζί με τους ιδιοκτήτες δεξιώθηκε την ομάδα,  όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους Γιάννη Τσάγκαρη και τον πρόεδρό της Σκιάθου κ. Γιώργο Μιτζέλο, οι οποίοι με ταξί και λεωφορείο προσέφεραν τη μεταφορά της ομάδας από το λιμάνι στο γήπεδο κι αντίστροφα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ηρωικούς φιλάθλους μας που δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι της ομάδας και ταξίδεψαν ως τη Σκιάθο, για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα”.

Για τους παράγοντες του Θησέα, πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η σημερινή μέρα είχε ακόμη μία ιδιαίτερη στιγμή, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα τίμησαν τον Γιάννη Βελετζάκο (φωτό), παλιό παίκτη και προπονητή του Θησέα και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος κατάγεται από την Αγριά και διαμένει στη Σκιάθο.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Νασιάκος, Σιδηρόπουλος, Τουρναβίτης, Ελ. Πρίφτι (75’ Γραβάνης), Μπρέγκου (70’ Γ. Γκιαουράκης), Τάσσος, Αλ. Τζελάι (65’ Μελαχροινός), Χρ. Τζελάι (60’ Σαολίνο), Φιλιππούλης Αλικά
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Τανάγιας, Ισά (76’ Μερμίγγης), Αντζούρης (83’ Δημουλάς), Βλάχος (63’ Γκουγκούδης) Οικονόμου, Αραμπατζής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις