Παίκτης των Νέων Αθλητών ο “Master Chef” Τιμολέων Διαμαντής (pic)

Eίναι δίχως αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών. Η νίκη του στο Master Chef το βράδυ της Δευτέρας (08/05) ήταν κάτι που άλλοι την περίμεναν και άλλοι όχι, όμως ο Τιμολέων Διαμαντής από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι είχε δηλώσει ότι αυτός ήταν ο στόχος του.

Ο νέος Master Chef είχε αποκαλύψει ότι εργαζόταν σε φανοποιείο, ενώ είχε γίνει γνωστό ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο.

Αυτό αποδεικνύει και μία φωτογραφία την οποία μπορεί κανείς να βρει στο προφίλ που διατηρεί στο instagram. Συγκεκριμένα, ο Τιμολέων Διαμαντής έπαιζε ποδόσφαιρο στους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου. Πρόκειται για μία ομάδα θυγατρική της Νίκης Βόλου η οποία συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα (β’ και γ’ κατηγορία) και έχει ως στόχο την ανάδειξη ταλέντων για λογαριασμό της Νίκης.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, διακρίνεται κάτω αριστερά ο Τιμολέων Διαμαντής από τον αγώνα με τον Ηρακλή Βόλου τη σεζόν 2010-11, όταν ήταν 21 ετών.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κούκου” στο Star Channel, το ερέθισμα για να ασχοληθεί με τη μαγειρική ήταν ο αθλητισμός και δη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Έπαιζα στη δεύτερη ομάδα της Νίκης Βόλου. Διατροφές, λιπομετρήσεις, έπρεπε να ασχοληθείς με το φαγητό… Ξεκίνησα εντελώς τυχαία όταν δεν δούλευα, ξεκίνησα με ένα κέικ. Στα 21 μου, μου είχε αφήσει κάποια υλικά η μαμά μου, το έκανα κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο!»

Η φωτογραφία είναι από το nikivolounews.

πηγή: sport24.gr

Οι Νέοι Αθλητές μέσω της σελίδας τους στο facebook έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον Τιμολέοντα Διαμαντή: Συγχαρητήρια από τους Νέους Αθλητές Νίκης στον Τιμολέοντα Διαμαντή τόσο για την σημαντική του επιτυχία όσο και για την προβολή της ομάδας μας σε όλες τις συνεντεύξεις του από χθες στα Αθηναϊκά ΜΜΕ !!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις