«Έρχονται καλύτερες μέρες για τον Ηρακλή»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αρχισκόρερ του Ηρακλή, Χρήστος Ρόβας και αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις του, αλλά και την επερχόμενη άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα 31 γκολ που πέτυχε ως τώρα: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να έχεις φτάσει σε αυτόν τον μεγάλο αριθμό τερμάτων. Οι συμπαίκτες μου, η δύναμη που παίρνω από τον κόσμο και η φανέλα του Ηρακλή ήταν τα στοιχεία που μου έδωσαν την ώθηση για να φτάσω σε τόσα πολλά γκολ. Σίγουρα χρειάζεται και τύχη, όμως, το βασικό είναι η ικανότητα. Να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή».

Για τα συναισθήματά του μετά από μια τέτοια επίδοση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος γιατί είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου, της ανόδου στην επόμενη κατηγορία. Και όταν σκοράρεις με αυτόν τον ρυθμό και βλέπεις ότι είσαι ψηλά και ένα βήμα πριν την επίτευξη του στόχου είσαι ευτυχισμένος. Δεν γίνεται να μην έχεις αυτοπεποίθηση».

Για την επερχόμενη άνοδο στη Football League: «Ο Ηρακλής ανήκει στη Super League και γρήγορα θα βρει τον δρόμο του».

Για το αν σκοπεύει να σκοράρει τόσα γκολ και την επόμενη χρονιά στη Football League: «Να είμαστε γεροί πρώτα ο Θεός και βλέπουμε».

Για τους σκόρερ που ξεχωρίζει από τη Super League: «Είναι αρκετοί. Και ο Πρίγιοβιτς είναι εξαιρετικός και ο Ανσαριφάρντ. Αυτός που μου έκανε αίσθηση, όμως, ήταν οι Κόντε. Ήταν εκπληκτικός και από τους MVP φέτος. Έβαλε 14 γκολ, αλλά και γενικότερα η συνολική του εικόνα ήταν πολύ καλή. Ήταν εξαιρετικός».

Για το ποιον ξεχωρίζει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε είμαι φαν του Ρονάλντο. Τον θεωρώ ως έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών».

Για το αν αντιγράφει κινήσεις από ξένους επιθετικούς: «Πάντα προσπαθήσεις να απορροφήσεις τα καλύτερα που κάνουν. Όμως, μιλάμε για επίπεδο πολύ μακριά από το δικό μας. Αυτοί είναι για να τους χαζεύεις στην τηλεόραση. Ό,τι και να κάνεις είναι πολύ δύσκολο να τους αντιγράψεις».

Για την άνοδο στη Football League: «Ήταν μια υποχρέωση. Όμως, έτσι όπως ξεκίνησε η ομάδα με τα πιο νέα παιδιά, αποτελεί άθλο αυτό που καταφέρνουμε. Η θέση του Ηρακλή είναι στη Super League και πιστεύω ότι έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες για τον σύλλογο και οι οπαδοί θα χαμογελάσουν ξανά».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να τον γλυκαίνουμε. Και κάθε φορά που παίζουμε θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις