Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου διεξήχθη η 2η (προημιτελική) φάση του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στo Olimpico Sport Club. Στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου, ο Greco Grill επικράτησε με 8-2 του Κενταύρου. Ίδιο σκηνικό και στον αγώνα Δικηγόροι Βόλου – Perfect, αφού η ομάδα του Perfect κέρδισε με 5-1 τους Δικηγόρους και πέρασε στην επόμενη φάση. Η αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρευρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Olimpico

…ήταν αυτή ανάμεσα στο Glassco και τον Καραϊσκάκη. Η κανονική διάρκεια έληξε χωρίς νικητή (3-3) και το Glassco κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 10-9 στα πέναλτι.
Η επόμενη φάση της διοργάνωσης θα είναι η ημιτελική. Οι δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή (31/5) στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. To Σπιτάκι που πέρασε χωρίς αγώνα θα αντιμετωπίσει το Perfect 103.3, ενώ το Glassco θα αγωνιστεί απέναντι στο Greco Grill. Οι νικητές από τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης, θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στις 6 Ιουνίου (Σάββατο), στο Olimpico Sport Club. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών και το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης:

Αποτελέσματα Προημιτελικής Φάσης:
Κένταυρος – Greco Grill 2-8
Glassco FC – Καραϊσκάκης 3-3 (10-9 στα πέναλτι)
Δικηγόροι Βόλου – Perfect 103.3 1-5
Σπιτάκι FC – Καραλής Γεωργικάς Μηχανήματα 3-0 α.α

Πρόγραμμα Ημιτελικής Φάσης (Κυριακή 31/5)
17.00 Σπιτάκι FC – Perfect 103.3
19.00 Glassco FC – Greco Grill

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις