Ο Ανδρέας Κικίλιας υπεύθυνος γραφείων και γραμματείας στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ανδρέας Κικίλιας, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ως γενικός διευθυντής, πριν πάει στην Αγγλία, όπου εργάστηκε στην Μπρέντφορντ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, επιστρέφει στον Βόλο και αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου των γραφείων και της γραμματείας στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Ανδρέα Κικίλια, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Υπεύθυνου γραφείων και Γραμματείας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Συλλόγου.

Ο κ. Κικίλιας είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Τ.Ε.Ι. Αθηνών (2008) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών από το πανεπιστήμιο του Coventry (2010).

Γνώριμος στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς εργάστηκε για τρεις αγωνιστικές σεζόν συνολικά,  σε διαφορετικά πόστα και πιο συγκεκριμένα σ’ αυτό του υπεύθυνου γραφείων την περίοδο 2010-11 και αυτό του γενικού διευθυντή  τις περιόδους 2013-14 και 2014-15.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 αποδέχτηκε την  πρόταση της Brentford, η οποία αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας, ομάδα στην οποία βρίσκεται έως και σήμερα.

Κατά την διάρκεια των τριών αγωνιστικών περιόδων στην Brentford, εργάστηκε στις Ακαδημίες και τα τελευταία δύο χρόνια κατείχε τη θέση του υποδιευθυντή στο τμήμα των εισιτηρίων.

Ο κ. Ανδρέας Κικίλιας είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του αλλά και την εργατικότητα που επέδειξε τα χρόνια που εργάστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει θερμά στην οικογένεια του Συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις