Πέτρου: Αποκλειστικός στόχος η άνοδος

Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχουν ανακοινωθεί οι παίκτες που θα αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “κυανέρυθρων”, ωστόσο οι άνθρωποι του ΝΠΣ Βόλος κινούνται για να στελεχώσουν το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό τον λόγο και ο Άκης Πέτρου μέσω της mikriliga.com θέλησε να στείλει το μήνυμα του, προς τους φίλους της ομάδας: “Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες, παρακολουθώντας ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League! Πρέπει να ξεκαθαρίσω και στους φίλους της ομάδας ότι ο αποκλειστικός μας στόχος είναι η άνοδος και πως τα πάντα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη!

Όπως ανακοινώθηκε και μέσω δελτίο Τύπου στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, η “πρώτη” της ομάδας θα γίνει στις 9 Ιουλίου και στις 22 του ίδιου μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Επίσης, εκτός από τις ανανεώσεις παικτών που έχουν γίνει μέχρι τώρα, την εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις μεταγραφών.

Έτσι, οι φίλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να ανησυχούν γιατί ο σύλλογος δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και σύντομα θα γίνουν γνωστές οι κινήσεις που έχει κάνει!”

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις