Μ. Τουτουντζόγλου: Να αποκαταστήσουμε το όνομα της ΝΙΚΗΣ

Η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από ένα περίπου μήνα για τη ριζική αναδιοργάνωση του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής βετεράνος καλαθοσφαιριστής και επιτυχημένος επιχειρηματίας Μπάμπης Τουτουντζόγλου δήλωσε στο  Goalpost.gr: “Παλεύουμε όλοι με διάθεση και μεράκι να αποκαταστήσουμε το όνομα της Νίκης. Στόχος μας ίναι να αναδιοργανώσουμε ριζικά το τμήμα του μπάσκετ και να ξαναφτιάξουμε την ομάδα μας σε…

…όλα τα επίπεδα.

Δεν θεωρούμε καμιά ομάδα, ούτε κανέναν αθλητή εχθρό μας. Θέλουμε συνεργασία με όλους και με όλα τα σωματεία. Έχουμε πρόγραμμα, όραμα και διάθεση για προσφορά. Το χθεσινό φιλικό προς τιμή του Παναγιώτη Τσώλη ήταν μόνο η αρχή. Θ’ ακολουθήσουν καμπ, τουρνουά και πολλές ακόμη δράσεις.

Η φιλοσοφία μας είναι να στηρίξουμε τις προσπάθειες των νέων παιδιών και να τα δούμε να προχωρούν, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα. Πιστεύουμε πως με σκληρή δουλειά, με αλληλεγγύη και με συνεργασίες θα ξανακάνουμε μεγάλη τη Νίκη, συμβάλλοντας ταυτόρονα στην ποιοτική αναβάθμιση του βολιώτικου μπάσκετ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις