Πολωνία-Κολομβία με τον ηττημένο να πηγαίνει σπίτι του

Οποιος χάσει, χάνεται… Κάπως έτσι είναι τα πράγματα για την αναμέτρηση Πολωνία-Κολομβία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου (21:00) στο Καζάν, για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι δύο «μονομάχοι» δεν επιβεβαίωσαν στην πρεμιέρα τον τίτλου του φαβορί, καθώς ηττήθηκαν με 2-1 από την Σενεγάλη (σ.σ. η Πολωνία) και από την Ιαπωνία (σ.σ. η Κολομβία). κατά συνέπεια, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, μπορεί να χαρακτηρισθεί και «τελικός» καθώς σε ενδεχόμενη δεύτερη ήττα, ο δρόμος της πρόκρισης στενεύει απελπιστικά.
Οι Ευρωπαίοι του Ανταμ Ναβάλκα, δεν κατάφεραν να αντισταθούν στους Αφρικανούς, παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός, παρέταξε την ομάδα με το γνώριμο 3-4-3. Ο Λεβαντόφσκι εξουδετερώθηκε και οι Κριτσόβιακ, Ζιελίνσκι δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στην μεσαία γραμμή. Ενδεχομένως ο Πολωνός τεχνικός να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς οι Μπαλστσικόφσκι και Γκλικ είναι διαθέσιμοι.

Από την πλευρά τους, οι Νοτιοαμερικανοί, που αιφνιδιάσθηκαν από το πέναλτι και αποβολή του Σάντσες μόλις στο 3ο λεπτό, βρέθηκαν νωρίς στο σκορ και με παίκτη λιγότερο, δεν μπόρεσαν να «αναχαιτίσουν» τους Ιάπωνες. Ο «γερόλυκος» των πάγκων, Χοσέ Πέκερμαν θα κάνει ότι απαιτείται για να φθάσει η ομάδα στην νίκη, επιλέγοντας διάταξη σε σχηματισμό 4-2-3-1. Αλλωστε η παρουσία στην μεσοεπιθετική λειτουργία των Χάμες Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Κιντέρο και Φαλκάο, μπορεί να «εγγυηθεί» ότι η Κολομβία θα παράξει φάσεις έξω και μέσαν από την περιοχή της Πολωνίας.

Διαιτητής: Σέζαρ Ράμος (Μεξικό)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΟΛΩΝΙΑ (Ανταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Μπέντναρεκ (Γκλικ), Παζντάν, Ρίμπους, Μπλαστσικόφσκι, Κριτσόβιακ, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Γκροζίτσκι, Κοβάντσκι.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Μουρίγιο, Αρίας, Ντάβιντσον Σάντσες, Μοχίκα, Μπάριος, Λέρμα, Κουαδράδο, Κιντέρο, Χάμες Ροντρίγκες, Φαλκάο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις