Στις 23 Ιουλίου η “πρώτη” του Γ.Σ. Αλμυρού

Την προσεχή Δευτέρα 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Γ.Σ. Αλμυρού και ταυτόχρονα θα αρχίσει η προετοιμασία των «κυανολεύκων» ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 την προσεχή Δευτέρα 23 Ιουλίου στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού και ώρα 18.00.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι προπονητές του τμήματος, Στέλιος Αρσένος, Αργύρης Παλάσκας, Γιώργος Ράλλης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Σταμάτης Καρράς, Ηλίας Αράπης, Νίκος Μπαρούτας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκας, Πέτρος Θωμαΐδης, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Θανάσης Μπιρμπίλης, Τάσος Τσελεπής, Γιώργος Παπακώστας, Παναγιώτης Κοντοβάς, Βαγγέλης Τσιουρής, Αντώνης Τζοβάρας, Κώστας Κρανάς, Θεόφιλος Πραττής, να βρίσκονται την προαναφερόμενη ώρα στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού για τη γνωριμία των μελών του Δ.Σ., των προπονητών και των παλιών παικτών με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ενώ από πλευράς προπονητών θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθηθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια θα γίνει η τέλεση του αγιασμού και στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού προσκαλεί στην έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και στην τέλεση του αγιασμού, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, στο δημοτικό στάδιο του Αλμυρού, τον δήμαρχο Δημήτρη Εσερίδη, τον υπεύθυνο αθλητισμού του δήμου Αλμυρού, Αργύρη Ρούσα, τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τα μέλη και φίλους του συλλόγου, να δώσουν δυναμικό «παρών», ώστε η παρουσία τους αυτή να αποτελέσει αρωγός για νέες επιτυχίες για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».