Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Μέλο Περέιρα να ορίζονται ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στη Super League, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θεωρεί πως η άριστη απόδοση του Νταβίντ Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου δημιουργεί ένα καλό προηγούμενο, ενώ ταυτόχρονα ο ορισμός ξένων διαιτητών μειώνει την καχυποψία που παραδοσιακά υπάρχει στην Ελλάδα.

Ο Περέιρα θα αξιολογήσει την απόδοση των Ελλήνων διαιτητών και ειδικά των διεθνών και δεν αποκλείεται στην πορεία να ανατεθεί σε κάποιους η διεύθυνση ενός ντέρμπι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει άμεσα. Μάλιστα παρά τη… μουρμούρα από τις Ενώσεις και τους Έλληνες διαιτητές, ο αρχιδιαιτητής δεν δείχνει να πτοείται έχοντας την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της UEFA για να κάνει τις τομές και να πάρει τα μέτρα που ο ίδιος κρίνει απαραίτητα.

Υπενθυμίζεται από την τέταρτη μέχρι και τη δέκατη αγωνιστική «συνωστίζονται» όλα τα ντέρμπι της Super League: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την 4η αγωνιστική (22-24/9), Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την 5η (30/9-1/10), ΑΕΚ-Ολυμπιακός την 6η (6-7/10), Άρης-ΠΑΟΚ την 7η (20-22/10), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός την 8η (27-29/10), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την 9η (3-5/11) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τη 10η (10-11/11).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις