Ισόπαλοι 2-2 Δήμητρα και Πύρασος στην Ευξεινούπολη

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στην Ευξεινούπολη ανάμεσα στην ενισχυμένη φέτος Δήμητρα και στο Πύρασο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, στο ντεμπούτο του Γιώργου Δανόπουλου στον πάγκο του Πυράσου.

Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου προηγήθηκε δύο φορές αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ισάριθμες απαντήσεις. ο Βασίλης Κάρρος στο 15′ με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1, ενώ η Δήμητρα ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αραπίτσα. Ο Κάρρος και πάλι στο 55’ έδωσε προβάδισμα στον Πύρασο, με τη Δήμητρα να ισοφαρίζει στο 69’με πέναλτι του Στεφανή, το οποίο κέρδισε ο Φούκης σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Σταντσούρη.

Με τη Δήμητρα αγωνίστηκε και ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις σημάδεψε τα δοκάρια, στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά και στο δεύτερο μέρος με πλασέ.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γκαρνίδης, Νικηφοράκης (25’ λ. τρ. Γαλατσίδας), Στεφανής, Τσιάτσιος, Χονδρογιάννης, Φούκης, Θωμαΐδης, Αραπίτσας, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζαντιώτης, Ξηροκώστας, Πραττής, Γουριώτης, Τσέργας

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάμης, Σταντσούρης, Νίνος, Κοσμάς, Τσορμπαντζής, Κάρρος, Ζαχαράκης, Τζήκας, Νούσιας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιοβάνης, Πρωτούλης, Κωστούλας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις