Ο Σουμάχερ έχει χάσει 20 κιλά – Αντιδρά στη φωνή της συζύγου του

Μια νότα ελπίδας έλαμψε σε όλους τους θαυμαστές του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, μετά την επίσημη ανακοίνωση πως ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε τη Δευτέρα από το κώμα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λωζάννης.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες έρχονται να χαροποιήσουν ακόμη περισσότερο τους πιστούς θαυμαστές του, που αγωνιούν για την πορεία της υγείας του εδώ και μήνες. Μάλιστα, το νοσοκομείο της Λωζάνης CHUV, όπου νοσηλεύεται, δεν απέχει πάνω από 40 χλμ από το σπίτι του, κάτι που κάνει τους δικούς του ανθρώπους να τον αισθάνονται ένα βήμα πιο κοντά τους. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την Bild, το εν λόγω νοσοκομείο είναι από τα καλύτερα, στον τομέα της Νευρολογίας, στον κόσμο. Η εκπρόσωπός του Sabine Kehm δήλωσε: «Πήραμε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και περνάμε στη μακρά φάση της αποκατάστασης πλέον».

Ωστόσο, ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός πως ο Μίχαελ Σουμάχερ αντιδρά, ειδικά στη φωνή της συζύγου του Κορίνας. Μάλιστα, η Bild αποκαλύπτει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί ακόμη να μην είναι σε θέση να μιλήσει, όμως «ανταποκρίνεται στις φωνές και μιλά με τα μάτια του». Ειδικότερα, «αυτά αντιδρούν σαφώς ισχυρότερα στην επαφή με την Κορίνα, σε σύγκριση με άλλα πρόσωπα» επισημαίνεται στο δημοσίευμα. Κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών που πέρασε σε κώμα, ο Σουμάχερ έχει χάσει πάνω από 20 κιλά, με αποτέλεσμα σήμερα να ζυγίζει μόνο 55 κιλά, ενώ το ύψος του είναι 1,74 εκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις