Ν. Σκόνδρας Θα διεκδικήσουμε από τον Ολυμπιακό Β. το θετικό αποτέλεσμα

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται. Ο Νίκος Σκόνδρας αγωνίζεται για 3η συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αυτή τη φορά με την φανέλα του ΑΣ Μετέωρα και στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου έκανε αισθητή την παρουσία του, καθώς με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Ιτέας άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των «κιτρινομπλέ».

Ο 25χρονος μέσος στην εφημερίδα των Τρικάλων «Έρευνα».

Για το μεγάλο διπλό κόντρα στην Ιτέα:
«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο ο οποίος έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Το ματς χρειαζόταν μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και από την στιγμή που ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο φορτώσαμε τον αντίπαλο με άγχος. Μέχρι να πετύχουμε το 2ο γκολ διαχειριστήκαμε το ματς έξυπνα, κλείνοντας τους διαδρόμους για την εστία μας και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε το ματς νωρίτερα. Αυτή η νίκη μας δίνει πολύ ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά θα πρέπει να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Πιο είναι το ατού των Μετέωρων: 
«Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα όπως επίσης και το γεγονός ότι στην Καλαμπάκα πολλά νεαρά παιδιά που έχουν όρεξη για διάκριση. Δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι, έπρεπε να βρούμε την χημεία μας, είχαμε συγκέντρωση σε αυτά που μας μετέδιδε ο προπονητής μας ο οποίος θεωρώ πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Ακολουθεί ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, θέλει την άνοδο στην Football League και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος. Έχει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές τουλάχιστον παραπάνω κατηγορίας αλλά αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι να επιτευχθεί η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και μπορούμε να τα καταφέρουμε καθώς υπάρχει το ρόστερ, η διοίκηση είναι κοντά μας και ευελπιστούμε πως θα μας συμπαρασταθεί και ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμπάκας αλλά και όλων των Τρικάλων».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις