Η… κακοδαιμονία έχει χτυπήσει την Δήμητρα Ευξεινούπολης

Πολλά είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει πλέον η Δήμητρα, καθώς η ατυχία χτύπησε με πολύ άσχημο τρόπο την ομάδα της Ευξεινούπολης. Από την αρχή της χρονιάς προέκυψαν κάποιοι πολύ σοβαροί τραυματισμοί, οι οποίοι προήλθαν από χτυπήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων και δεν σχετίζονται με την μυϊκή επιβάρυνση της προετοιμασίας, αλλά είναι απόρροια καθαρά της κακής τύχης των ποδοσφαιριστών που τους υπέστησαν.

Ξεκινώντας αντίστροφα, τελευταία προέκυψε ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, Θανάση Παπαδόπουλου, που υπέστη κάταγμα στον αγώνα της πρεμιέρας με την Αγ. Παρασκευή και θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, ο πρώτος σκόρερ του Β’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, Αλέκος Αραπίτσας, “κληρονόμησε” ένα χτύπημα χαμηλά (ποδοκνημική- αστράγαλος) και θα απουσιάσει συνολικά για ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μ. Ανδρωνάς θα στερηθεί και τα δυο επιθετικά όπλα του κι εκεί που φαινόταν να έχει μια ομάδα με υπεροπλία στην επίθεση, έναντι κάθε άλλου αντίπαλου, ξαφνικά έμεινε απόλυτα “γυμνός”, αφού θα απουσιάσουν και τα δύο βασικά επιθετικά όπλα του και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Νωρίτερα, στις αρχές της χρονιάς (στο φιλικό με τον Ρήγα), ο Μάκης Παυλίδης ήταν εκείνος που επίσης υπέστη κάταγμα στο χέρι, του είχε τοποθετηθεί νάρθηκας και τώρα επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ωστόσο το κακό δεν σταματά εκεί, αφού μια νέα απουσία ήρθε να προστεθεί με τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον αχίλλειο τένοντα ο αμυντικός χαφ, Στέλιος Τσάτσος, που προφανώς τέθηκε εκτός μάχης και πρόσθεσε ακόμα ένα πονοκέφαλο στον προπονητή του.

Τέλος, το απουσιολόγιο κλείνει με με τις πιθανές απουσίες των Σέρτζιο Μπαράκου και Αυγουστίνου Κακλιά, που είναι στρατιώτες και δεν είναι βέβαιο ότι θα εξασφαλίσουν άδεια. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, με λύσεις ανάγκης θα πρέπει να παρατάξει την ομάδα του ο Μ. Ανδρωνάς, που είναι υποχρεωμένος να ετοιμάσει ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αυτή του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις