Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 4ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε η 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, με τα παιχνίδια να διεξάγονται το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής.

Μία νίκη για φιλοξενούμενους, τρεις ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1),  αλλά και δύο νίκες γηπεδούχων είναι ο απολογισμός των αναμετρήσεων του σαββατοκύριακου.

Αναλυτικότερα, στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής και στη μια από τις δυο νίκες των γηπεδούχων, αυτή σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου ο Τοξότη επιβλήθηκε της Δάφνης (3-1), η οποία ως εκείνο το σημείο είχε το απόλυτο των νικών. Για τους γηπεδούχους ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία,  επί ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό το αποτέλεσμα αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Τοξότη.

Κατά τα λοιπά η Αγχίαλος μοιάζει επίσης ασταμάτητη αφού πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά επί του Ελευθεριακού (1-4), μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας.

Η Αθλητική Ένωση 2002 υποδέχθηκε τον Ιάσονα (1-1) και μετράει δύο ισοπαλίες και τις δύο στην έδρα της την ώρα που αυτό ήταν το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμα για την ομάδα της Άλλης Μεριάς.

Ο Πηλέας δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη του, αφού ισοφαρίστηκε στην έδρα του καθώς στις καθυστερήσεις (1-1) από τις Μικροθήβες.

Τέλος, ο Παγασητικός έχει καταστήσει το γήπεδο Διμηνίου το δυνατό του χαρτί, αφού έχει δύο παιχνίδια και ισάριθμες  νίκες, με την τελευταία από αυτές να γίνεται σήμερα επί της πολύ δυνατής Μακρινίτσας (2-1)

Ο Αστέρας Ριζομύλου πήρε τον πρώτο πόντο του, με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Πανιώνιο, που ενω ξεκίνησε πολύ δυνατά είχε δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστική
Ελευθεριακός- ΦΘ Αγχιάλου 1-4
Τοξότης- Δάφνη 3-1
Πηλέας- Μικροθήβες 1-1
ΑΕ 2002- Ιάσων Α.Μ. 1-1
Αστέρας Ριζ.- Πανιώνιος 1-1
Παγασητικός- Μακρινίτσα 2-1

Η Βαθμολογία* Το ρεπό τους έχουν κάνει Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Ανθ. Γαζής

Η επόμενη 5η αγωνιστική
ΦΘ Αγχιάλου- Δάφνη
Μικροθήβες- Ελευθεριακός
Ιάσων Α.Μ.- Τοξότης
Άνθ. Γαζής- Πηλέας
Πανιώνιος- ΑΕ 2002
Παγασητικός- Αστέρας Ριζ.
Ρεπό: Μακρινίτσα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις