Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Αίαντα Σούρπης απέκτησε η Κ-19 της Νίκης Βόλου. Οι 19χρονοι Γιώργος Ντούρας και ο Γιώργος Γκρίνιας θα ενισχύσουν την ομάδα νέων των κυανολεύκων στο πρωτάθλημα της SL2.
Αναλυτικά:
Ο Γιώργος Ντούρας και ο Γιώργος Γκρίνιας θα αγωνίζονται στην ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2026-2027!
Αμφότεροι είναι γεννημένοι το 2007, κατάγονται από την Σούρπη και αποτελούν δύο από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου. Πέρσι άνηκαν στο ρόστερ του Αίαντα, με τον Ντούρα, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και φορ, να έχει 29 συμμετοχές, με πάνω από 2.600 λεπτά συμμετοχής, στο πρωταθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και στο Κύπελλο της Ένωσης, σκοράροντας 17 γκολ και τον Γκρίνια, ο οποίος παίζει με την ίδια ευχέρεια ως αριστερό μπακ και στόπερ, να αγωνίζεται σε 25 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με πάνω από 2000 λεπτά συμμετοχής.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Αίαντα Σούρπης για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία μας, στο πλαίσιο της παραχώρησης των δύο παικτών.
Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις















