Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Super League 1 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Φιλικό αλληλεγγύης δίνουν Τρίκαλα και ΝΠΣ Βόλος

Φιλικό αλληλεγγύης δίνουν Τρίκαλα και ΝΠΣ Βόλος

Φιλικό αλληλεγγύης δίνουν Τρίκαλα και ΝΠΣ Βόλος

Μετά το χθεσινό φιλικό με τον Άρη Παλαιοχωρίου, όπου η ομάδα νίκησε με 3-0, ο ΝΠΣ Βόλος δίνει σήμερα νέο φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων (16.00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» για τα μπαράζ ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Στην αναμέτρηση αυτή, ο ΑΟ Τρίκαλα θα δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της, καθώς, όπως ανακοίνωσε θα διαθέσει τα έσοδα στη νοσηλεία μιας μικρής… μαχήτριας, που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ συγκινημένη από την προσπάθεια της 13χρονης Κωνσταντίνας η οποία νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με πρόβλημα καρδιακής ανεπάρκειας τελικού σταδίου, αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – Βόλος ΝΠΣ για τα έξοδα νοσηλείας της.

Ευχόμαστε όλοι, η μικρή Κωνσταντίνα να βγει νικήτρια από αυτή την μάχη.

Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει, ο αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας στο όνομα της μητέρας Μωραΐτη Μαρία είναι:
GR 6801104770000047778740655.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/4 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με γενική είσοδο 5 ευρώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com