Μία ανάσα από Σουπερλιγκάτο μέσο η Νίκη – Δεν υπάρχει “θέμα” Καραλή

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκονται οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την εκπλήρωση του μεταγραφικού πλάνου της Νίκης Βόλου, με Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Ενδεχόμενη συμφωνία μαζί του αναμένεται να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ήδη «πλούσια» μεσαία γραμμή των «κυανολεύκων».

Οι περισσότερες από 100 συμμετοχές στη Super League δείχνουν την εμπειρία και την ποιότητα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της Νίκης και να αγωνιστεί στο… …πρωτάθλημα της Football League. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται πολύ σύντομα και είναι πιθανόν μέχρι και τη Δευτέρα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Στην περίπτωση που οι δύο πλευρές τα βρουν σε όλα, θα ανακοινώσουμε έγκυρα και έγκαιρα το όνομα του ποδοσφαιριστή που έχει χρηστεί και ΔΙΕΘΝΗΣ.

Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ο παίκτης ΔΕΝ είναι ο Γιάννης Καραλής που δημοσιεύματα τον θέλουν να ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του GoalPost.gr, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν απασχολεί, αλλά και ούτε απασχόλησε τη Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις