Κουρούπης: “Πρόκριση… για να ζήσουμε τη πρόκληση της επόμενης φάσης”

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ανθίμου Γαζή, ο προπονητής Παναγιώτης Κουρούπης δηλώνει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στην ΦΘ Αγχιάλου, που θα γίνει στις 04:30′ το απόγευμα. Για τον έμπειρο τεχνικό της ομάδας των Μηλεών είναι μεγάλη πρόκληση…

το ενδεχόμενο ζευγάρωμα στην επόμενη φάση με την ομάδα της Νίκης Βόλου κι επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια σ’ ένα θεσμό που ούτως ή άλλως ενδιαφέρει τον Άνθιμο Γαζή.

Αναλυτικότερα ο Παναγιώτης Κουρούπης δήλωσε τα εξής:

“Ξεκινώντας εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και όλα να πάνε καλά τόσο στους αγώνες του Κυπέλλου που ξεκινά σήμερα, όσο και στο πρωτάθλημα. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είμαστε έτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση , από την οποία τέσσερις ποδοσφαιριστές μας θα απέχουν λόγω τραυματισμών.

Για τον Άνθιμο Γαζή το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να συνεχίσουμε, πάντα στο μέτρο του δυνατού, καθώς στην επόμενη φάση η ομάδα που θα προκριθεί από το σημερινό δικό μας ζευγάρι, θα διασταυρωθεί με την ομάδα της Νίκης Β., εφόσον κι εκείνη προκριθεί από το δικό της παιχνίδι.

Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτελεί μία πρόκληση για το σύλλογο κι εμπειρία που όλοι θέλουμε να ζήσουμε.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις