Επιστροφή στις επιτυχίες με Αμβρυσσέα θέλει ο ΓΣ Αλμυρού (pregame)

Στο Δίστομο ταξιδεύει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Αμβρυσσέα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από εντός έδρας ήττα στο ματς με τον ΝΠΣ «Βόλος» και στοχεύουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, απέναντι

σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση με 17 βαθμούς.
Τον Γυμναστικό απασχολεί το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα με μικρές διαστάσεις και για τον λόγο αυτή την Παρασκευή η προπόνηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ερμή, στο Φυτόκο, προκειμένου οι παίκτες του να εξοικειωθούν κάπως σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.
Ο Κώστας Σταματίου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Κώστα Κιπτίου, που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, δεν υπολογίζει στους Χρήστο Χολέβα και Παναγιώτη Βούλγαρη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και στον Παναγιώτη Τσομπανόπουλο, ο οποίος έχει πάρει άδεια από τη διοίκηση.
Στην αποστολή μετέχουν 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Σάββας Φαράντος, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος, Κώστας Κρανάς, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής.

Στον αγώνα του Διστόμου θα «σφυρίξει» ο Τηλέμαχος Καλανζής της ΕΠΣ Αθηνών, έχοντας βοηθούς τους Νίκο Κοκαρίδα και Άγγελο Κολιάκο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Χρήστος Καλιακούδας, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις