Ενίσχυση και… ισοπαλία, για τον Πηλέα στη Σκιάθο

Ενισχυμένος από μεταγραφές ο Πηλέας κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό στην Σκιάθο, που μπορεί να φανεί πολύτιμος στην οικονομία του πρωταθλήματος,  μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές κι εκφράζουν την πικρία τους για το τελικό αποτέλεσμα, αφού  ισάριθμες ήταν οι φορές που ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι όμως είχαν σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Πηλέας, λόγω αποβολής του Δημόπουλου. Την αναμέτρηση σημάδεψε για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Σαρρή στο γόνατο, που έγινε μόλις στο 8’ λεπτό,  χωρίς να μπορεί να γίνει άμεσα εκτίμηση της ζημιάς που υπέστη ο ποδοσφαιριστής.

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό από τον Θεοδώρου, που αποκτήθηκε ως μεταγραφή, με περιπετειώδη τρόπο, μετά από ωραία ενέργεια του Μπραχιμάι,   κεφαλιά του Θεοδώρου, απόκρουση του τερματοφύλακα και  πλασέ του Θεοδώρου που κέρδισε την επιστροφή της μπάλας.

Η ισοφάριση για τη Σκιάθο έγινε στο 30’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραβάνη στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας,

Στο 41΄ ο Δημόπουλος έκανε πλασέ, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αντιπάλου και το πέναλτι που υποδείχθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, κάνοντας το 1-2

Στο 60΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τάσου και ισοφάρισαν εκ νέου με τον Γραβάνη που εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 75΄αποβλήθηκε ο Θεοδώρου, με απευθείας κόκκινη κάρτα, για εξύβριση του επόπτη. Τρεις σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι, με Νικολαΐδη, Χισάι και Σιδηρόπουλο που δεν μπόρεσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ.

Ευχαριστίες στην ομάδα της Σκιάθου για την φιλοξενία και περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Αντ. Σαρρή που τραυματίστηκε, εξέφρασαν οι παράγοντες του Πηλέα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Γιαουράκης,  Νασιάκος, Γραβάνης, Αν. Πρέγκου (85’ Γ.  Γιαουράκης) Τάσου, Σιδηρόπουλος, Χισάι, Σαρρής (8’ λ. τρ. Νικολαΐδης), Χρ. Τζελάι (75 Αλ. Τζελάι)

ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Καναράς, Παπαπορφυρίου Κ, Φώτου, Βαΐτσης (88’ Ευθυμιάδης), Μπραχιμάι (70’ Μπάντης), Μοραΐτης, Δημόπουλος, Θεοδώρου (82΄ Δεδούσης), Βαρσαμάς (50’ Σιαμέτης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις