Νίκη για Πρωτεσίλαο με 1-3 στην Αγ. Παρασκευή… που διαμαρτύρεται

Με 1-3 επικράτησε ο Πρωτεσίλαος στην έδρα της Αγίας Παρασκευής, σε μία αναμέτρηση από την οποία οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν εντονότατες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.

Και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Παπαδόπουλος, το ένα εξ αυτών μετά από ασίστ του Μαρμαρινού, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε κόντρα στην παλιά του ομάδα.
Το 0-1 έγινε στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου και σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, αναφέροντας ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση φάουλ.
Το 0-2 έγινε στο 64’ από ασίστ πάσα του Μαρμαρινού και πλασέ του σκόρερ Παπαδόπουλου, ο οποίος σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ στο 72΄ μετά από πάσα του Μιχοπούλου, με τον σκόρερ να πλασάρει πάνω από τον  αντίπαλο τερματοφύλακα προλαβαίνοντας την έξοδο του. Στο 83’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.
Οι παράγοντες της Αγίας Παρασκευής, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα τους από τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν έδωσαν στοιχεία της αναμετρήσεις που αφορούν την ομάδα τους. Διαμαρτύρονται αναλυτικότερα για την περίπτωση του 0-1, αναφέροντας ότι δεν υπήρχε φάουλ, για το 0-2 ότι υπήρχε οφσάιντ του σκόρερ, γιατί δεν προστατεύθηκαν  οι – ως επί το πλείστον – νεαροί ποδοσφαιριστές τους από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων τους, με αποκορύφωμα το μαρκάρισμα πάνω στον Καραγιάννη, όπου αντί για κόκκινη κάρτα ο διαιτητής έδειξε κίτρινη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, υπάρχουν φόβοι πως έχει πολύ σοβαρό τραυματισμό στον τετρακέφαλο, κάτι που θα διαπιστωθεί από αύριο, όταν ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εξετάσεις. Τέλος, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για δύο περιπτώσεις πέναλτι οι οποίες δεν δόθηκαν υπέρ της ομάδας τους.
Από τους φιλοξενούμενους αποχώρησε και διεκομίσθει στο νοσοκομείο ο Χασιώτης με ελαφρά διάσειση, καθώς δέχθηκε αγκωνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και είχε έντονες ζαλάδες.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης (46’ λ. τρ. Λεϊμονής), Α. Λάμπος, Μιχόπουλος, Χολέβας (67’ Σιαμανίκος), Σούδης, Κ. Κόρκος (86΄ Χριστοδούλου), Μαρμαρινός. (76 Ι. Λάμπος) Κοπάνας, Βαλωτής, Παπαδόπουλος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις