Ο Διαγόρας… έκανε τη δουλειά του  

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, ο Διαγόρας έκανε τη δουλειά του, αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα  και πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα με 1-0  από τον μαχητικότατο Πηλέα, που  παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς…

Το γκολ ήλθε στο 54’ με πέναλτι που κέρδισε ο Σπύρος Καραπλιάγκος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβελάς. Για την υπόδειξη διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, όπως και για πολλές από τις αποφάσεις της κας Βέργου, που εξόργισαν τους φιλοξενούμενους.
Από εκεί και πέρα εξαιρετική ήταν η παρουσία του τερματοφύλακα Γ. Κοντογιάννη, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στον Πηλέα, που κράτησε το σκορ στο 1-0, αφού ιδιαίτερα μετά το γκολ που πέτυχε ο Διαγόρας, δημιούργησαν κι άλλες κλασικές ευκαιρίες.
*Οι παράγοντες του Πηλέα, ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία το Διαγόρα.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Ακριβούσης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Δημητριάδης (83’ Κ. Καραπλιάγκος), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καλλιακούδας (71’ Τρελλόπουλος), Γάρος, Καναβός (55’ Πάσχος), Γουτούλης (68’ Φαράντος).
ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Χιούσι, Βαρσαμάς (75’ Ευθυμιάδης), Παπαπορφυρίου, Φώτου, Βαΐτσης (80’ Καζάκης), Μπραχιμάι (60’ Καμπέρης), Καναράς (87’ Μαγγανάς), Θεοδώρου, Θάνος, Σιαμέτης.
Γιώργος Πέγιος
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις