Πέρασε από τη Σούρπη… διεύρυνε το σερί του ο Πύρασος

Σε μια αναμέτρηση με ελάχιστης καλές φάσεις, που έδειχνε πως όποιος σκοράρει πρώτος θα πάρει και το παιχνίδι, ο Πύρασος ήταν πιο τυχερός και επικράτησε 1-0 στη Σούρπη επί του Αίαντα, με το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση να επιτυγχάνεται με αυτογκόλ (Πλαβός 18’). Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για τους Αγχιαλίτες.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν περισσότερα τέρματα, εάν στο 75’ ο Ζαχαράκης παρουσιάζονταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά και στην ευκαιρία που δημιουργήθηκε από την επαναφορά της μπάλας, καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του Αίαντα, Χαλάτσης, ήταν νικητής στις μονομαχίες.
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στο 40΄ για χτύπημα εκτός φάσης  στον Τσάμη και στη δεύτερη περίπτωση, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, για μαρκάρισμα του Χαλάτση πάνω στον Ζαχαράκη, που έγινε εκτός περιοχής.
Τέλος, η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Αίαντα για την, όπως πάντα, άριστη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του συλλόγου στη Σούρπη.
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Πλαβός, Καλοδήμος, Μπιρτσάι, Τσόγκας, Μακανίκας (80’ Νικηφοράκης), Χειλάς, Κωστούλας (85’ Κ. Κατσαβριάς), Αθ. Κατσαβριάς.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Ίμπρα, Δ. Τσάμης, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Ζαχαράκης, Μπαρμπούτας (60’ Γ. Τσάμης), Δαμάσκος, Σιώμος (90′ Τσάκαλος), Κατής, Δαμάσκος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις