To Nescafé Frappé Students Cup 8Χ8 στο Βόλο

To Nescafé Frappé Students Cup 8Χ8 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχίζει να δίνει αδιάκοπα αγωνιστικό παλμό στη ζωή χιλιάδων φοιτητών και φίλων τους, σε όλη την Ελλάδα!

Τώρα έχει σειρά να φιλοξενηθεί και στην πόλη μας, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, από όπου πέρσι ξεκίνησε την καταπληκτική πορεία της η ομάδα του Jam Café, που κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην Πανελλήνια Τελική Φάση!!!

Φτιάξτε λοιπόν ομάδα με φίλους και συμφοιτητές σου (8-16 άτομα) και δηλώστε συμμετοχή ως την Τετάρτη 22-4-2015 τηλεφωνικά στο 24210.53434.

Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα για κάθε ομάδα που το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας εμφανίσεων Legea σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν, όπως ακριβώς έγινε πέρυσι με την εξαιρετική ανατροπή στον τελικό και τη νίκη της ομάδας Jam Café από το Βόλο!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

nescafe

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις