Αντ. Σαρρής: Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά…

Ο Αντώνης Σαρρής, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας της Σκιάθου, είχε την ατυχία να υποστεί πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (ρήξη χιαστών) στο παιχνίδι εντός έδρας με τον Πηλέα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Σκιάθου, χειρουργήθηκε με επιτυχία στο πόδι και πλέον μετρά αντίστροφα το χρόνο, προκειμένου να επανέλθει στην αθλητική δραστηριότητα.  

Θέλοντας να ευχαριστήσει ιδιαίτερα ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν, οικονομικά και ψυχολογικά, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ανήρτησε  στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το ακόλουθο μήνυμα…
“Ολοκληρώθηκε η εγχείριση μου στον χιαστό με απόλυτη επιτυχία! Για να πραγματοποιηθεί αυτή η εγχείριση κάποιοι άνθρωποι συνέβαλαν στο μέγιστο, με προσωπικό τους κόστος – κυρίως οικονομικό-  για να έρθουν όλα εις πέρας!!!
Αρχικά ο Γιώργος Μιτζέλος, πρόεδρος του ΑΟ Σκιάθου, ο οποίος κάλυψε όλο το χρηματικό ποσό αυτής  της επέμβασης, η οποία ήταν και πολύ δαπανηρή… τον Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, για την απόλυτη στήριξη του και οικονομικά και ψυχολογικά και ειλικρινά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν, διότι απέδειξε ότι πάνω απ’ όλα είναι Άνθρωπος και φίλος… και τα λόγια του γίνονται πράξεις!!!
Επίσης, ευχαριστώ πολύ όσους μου έστειλαν τις ευχές τους και ιδιαίτερα τον γιατρό μας Κωνσταντίνο Βαϊτσαρά, για την μεγάλη του στήριξη και ιατρικά και ψυχολογικά και τον Γιάννη Μαρούγκα  για την ψυχολογική του στήριξη!!!
Είναι τρεις άνθρωποι, που πιστεύω ότι χωρίς αυτούς ο ΑΟ Σκιάθου την παρούσα στιγμή δεν θα υπήρχε!!! Αυτά τα ολίγα…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις