Χρυσό και “εισιτήριο” για το Ευρωπαϊκό για την Στάμου του Ολυμπιακού Β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου, Ελευθερία Στάμου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής Κολύμβησης, στο αγώνισμα των 200μ. με διπλά πέδιλα. Η επίδοσή της αυτή,  της δίνει το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων-νεανίδων, το οποίο  θα διεξαχθεί την τρέχουσα σεζόν στην Κωνσταντινούπολη.

Η ανακοίνωση:

Μια μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε η κολυμβήτρια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937,  Ελευθερία Στάμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής Κολύμβησης, όπου και κατετάγη πρώτη στο αγώνισμα των 200μ. με διπλά πέδιλα με χρόνο 1’50” 50εκ.

Η επίδοσή της αυτή,  της δίνει το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων-νεανίδων, το οποίο  θα διεξαχθεί την τρέχουσα σεζόν στην Κωνσταντινούπολη.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει θερμά την αθλήτρια του Συλλόγου μας, η οποία με εντατική προπόνηση, πείσμα και αγάπη για το άθλημα της κολύμβησης κατάφερε να τιμήσει τα ερυθρόλευκα χρώματα και να διακριθεί.

Φυσικά, συγχαρητήρια αξίζουν και οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ. Γρηγόρης Μαντάς και Έλενα Μπερμπέτσοβα για τη συστηματική δουλειά, που πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση, διδάσκοντας στους αθλητές του Συλλόγου μας τα ιδανικά του αθλητισμού. Τέλος, η Διοίκηση εύχεται πολλές επιτυχίες στο μέλλον!

Η Ελευθερία Στάμου με τον προπονητή της, Γρηγόρη Μαντά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις