Πιερικός για Ζιώγα και Μπίλη

Η διοίκηση ΣΦΚ Πιερικός συνεδρίασε και με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε πολύ καλό κλίμα η διοίκηση ΣΦΚ Πιερικός συνεδρίασε αρκετές ώρες στις 17:00 και ανακοινώνει τα εξής:

Προσλαμβάνεται ως υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας μας ο κ. Ιωάννης Μυστακίδης, ειδικός αναλυτής ποδοσφαίρου, κάτοχος ΟΥΕΦΑ Α.  Παραμένει ο μέχρι πρώτινος βοηθός του κ. Ζιώγα, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και όχι οικονομικούς. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα Α τοπικής κατηγορίας Λάρισας με την οποία έχει ήδη κλείσει συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες.

Διορίζεται τριμελής επιτροπή από το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους κ. Ρουμελιώτη, κ Κεραηλίδη και κ. Κεραμιδά με αντικείμενο εργασίας την μηνιαία οικονομική διαχείριση της ομάδας.

Διορίζεται νομικός σύμβουλος για την μη ψήφιση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της προκήρυξης περί αναδιάρθρωσης πρωταθλήματος.

Καλεί τον πρώην προπονητή κ. Λεωνίδα Μπίλη για οικονομική εκκαθάριση και απολογισμό εκ μέρους του των εισιτηρίων διαρκείας που έλαβε από την διοίκηση.

Καλεί τον κ. Κοκαβίδη πρώη πρόεδρο της διοίκησης και διαχειριστή της ιστοσελίδας http://www.pierikos-fc.gr  να κατεβάσει την σελίδα και σε κάθε περίπτωση να μην διαφημίζει προϊόντα στο όνομα της επίσημης ιστοσελίδας Σ.Φ.Κ. Πιερικός, αφού η διοίκηση δεν διαχειρίζεται τα ηλεκτρονικά κλειδιά της ιστοσελίδας, όπως επίσης και να μην δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις και φωτογραφίες όπως η Κ17 του Πιερικού, ψευδές διοικητικό συμβούλιο κλπ Σε κάθε περίπτωση να αφαιρέσει από την ιστοσελίδα τον χαρακτηρισμό της ως επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά σε όποιον τρίτο δολίως σπιλώνει με ανυπόστατα, συκοφαντικά και ψευδή μέσα την προσπάθεια της διοίκησης.

Καλεί τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης στις 15:00 αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φωκικό.

Εκ της διοικήσεως

ΣΦΚ Πιερικός