Ντεμπούτο Μπακάλη στον Θησέα σήμερα με Αναγέννηση K. (pregame)

Με τον Λάκη Μπακάλη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Θησέα, η ομάδα της Αγριάς αγωνίζεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας με αντίπαλο την Αναγέννηση, για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Ο Θησέας έχει να επιδείξει μία νίκη, αυτή επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ η Αναγέννηση δεν έχει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα και είναι ουραγός του ομίλου.

Ο Βελεστινιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους μόνιμα απόντες Νίκο Υφαντή και Δημήτρη Γαρυφάλλου, αλλά έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Θανάση Μπόρα.

Στην Καρδίτσα θα ταξιδέψουν 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Βαγγέλης Αγγελής, Πέτρος Αγιασιώτης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Ηλίας Βλάχος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Αρκάδιος Δημητριάδης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Θανάσης Μπόρας, Κώστας Οικονόμου, Χάρης Παπαϊωάννου, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Σφάκας, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Χατζησταμάτης.

* Τη σημερινή αναμέτρηση στο στάδιο της Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Στην ίδια Ένωση ανήκουν και οι βοηθοί του, Βασίλης Καλύβας και Χρήστος Δόσκορης, ενώ ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Τζόλας είναι της ΕΠΣ Λάρισας.