Σέντρα με Καραϊσκάκη για ΝΠΣ Βόλος στη Football League (pregame)

Σέντρα έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, στο οποίο μετέχει και ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται σήμερα στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης την Α.Ε. Καραϊσκάκης, με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο έχουν δείξει, τόσο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, όσο και στα φιλικά παιχνίδια, πως διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο. Στόχος της ομάδας είναι να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδη, Μπουργάνη, Ντεντάκη, Πέντα, Ρούσσο, Δημόπουλο, Γκαλίτσιο, Ενγκουέμ, Μάντζη, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Καρίκι, Ηλιόπουλο, Φράγκο, Κότο, Λούκας, Ουνγιαλίδη, Πίτου Γκαρσία, Πίσπα.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου και Θανάση Παπαδάκη, από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης, ενώ ο Αντώνης Βαλλιώτης θα είναι ο παρατηρητής του αγώνα.

Τον σημερινό αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον σημερινό αγώνα θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις