Κύπελλο ΕΠΣΘ: Εντός έδρας νίκη…  και πρόκριση για την Αγχίαλο

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ, πήρε η Αγχίαλος, η οποία κέρδισε στην έδρα της τον Άνθιμο Γαζή με 3-1.
Δύο γκολ σε 5 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στις καθυστερήσεις του αγώνα, τα τέρματα των γηπεδούχων που συνολικά ήταν καλύτεροι.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους με πέναλτι, μείωσαν οι φιλοξενούμενοι, μπαίνοντας ξανά στον αγώνα και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Με σύνθεση ανάγκης παρατάχθηκε η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, λόγω πολλών απουσιών για διάφορους λόγους, ωστόσο κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 24’,  με τον Πήλιο να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή, για να έχουμε πέντε λεπτά αργότερα (29’) εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά και τον Καραγιώργο με κεφαλιά να κάνει το 2-0.
Στο 40’ γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν “καθαρίσει” το παιχνίδι, όμως προσπάθεια του Πηλίου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Γκούρη.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (49’)  ο Μπρισμπέος ανατράπηκε από τον Κορέντη και ο Σαραφίδης με  εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέα τροπή στο παιχνίδι, χωρίς όμως τελικά να έχουμε κάποια ανατροπή στο σκορ.
Έτσι φτάσαμε  στις καθυστερήσεις του αγώνα (92’),  όταν ο Αμπριγιάν βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σφραγίζοντας ταυτόχρονα η πρόκριση της ομάδας του στη φάση των “8”, του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Κορέντης, Πανανός, Μυλωνάς, Λάζογλου (77’ Κουλάκογλου), Τσακόγιας, Τσέλιος, Κουτσομέρας (89’ Ερινάκης), Καραγιώργος, Απριγιάν, Μπερτζέμης, Πήλιος.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καζάκης, Κατσικαδάμος, Αλεξίου, Κωστάκης, Βούλγαρης, Δημόπουλος (83’ Αλτίνης), Σεραφίδης, Κίτσιος, Παπαδόπουλος (80’ Χατζησταμάτης), Μπρισμπέος (65’ Μπέης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις