Εντυπωσιακή πρεμιέρα για ΝΠΣ Βόλος, 7-0 τον Καραϊσκάκη

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για τον ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Football League. Οι “κυανέρυθροι” διέσυραν με 7-0 την Α.Ε. Καραϊσκάκης, πραγματοποιώντας εντυπωσιακό ξεκίνημα. “Χατ τρικ” σημείωσε ο Βασίλης Μάντζης, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Ηλιόπουλος, Λόπεζ Γκαρσία Πίτου Γκαρσία και Φράγκος.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, ενώ δημιούργησαν και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να σημειώσουν κι άλλα γκολ. Στην επανάληψη ήταν “καταιγιστικοί” σημειώνοντας άλλα πέντε γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Μάντζης, ενώ στο 33’ ο Ηλιόπουλος ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0 για τους “κυανέρυθρους”. Έχοντας ένα προβάδισμα δύο τερμάτων, στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν σαφώς πιο εύκολα για τον ΝΠΣ Βόλος. Στο 62’ ο Λόπεζ Γκαρσία έγραψε το 3-0, ενώ ο Μάντζης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0 στο 67’. Είκοσι λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης ήταν η σειρά του Πίτου Γκαρσία να χριστεί σκόρερ, σημειώνοντας το 5-0 στο 70’.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με κρατημένο το πόδι στο… γκάζι και στο 74’ ο Μάντζης πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση, πετυχαίνοντας «χατ τρικ». Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Φράγκος στο 83’.
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας).
Βοηθοί: Παρασίου, Παπαδάκης (Ημαθίας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (74′ Ν’ Γκουέμ), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (66′ Φράγκος), Πέντα (55′ Λούκας Γκαρσία), Κότο, Μάντζης.
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μούτσα, Χρούσιελ, Παπανίκου, Παναγιώτου, Παντίδος, Μαχαίρας, Χούσος, Παπαδόπουλος (46′ Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Κάκκος (68′ Ματθαίου), Άλεξιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις