Πρώτη εκτός έδρας νίκη για Θησέα στο ντεμπούτο του Μπακάλη

Το ντεμπούτο του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του Θησέα συνοδεύτηκε με την πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Αγριάς και δεύτερη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι “πράσινοι” επιβλήθηκαν με 3-0 της Αναγέννησης στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση και με σκόρερ τους Αγιασιώτη στο 3’ και Βλάχο 53’και 58’.

Ο Θησέας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε πολύ νωρίς να ανοίξει το σκορ, με τους παίκτες του από εκεί και πέρα να αποκτούν ψυχολογία και να έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 2’ ο Βλάχος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Αγιασιώτη και αυτός μέσα από την μικρή περιοχή με σουτ σκόραρε για τον Θησέα, γράφοντας το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα στη συνέχεια, έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησαν να “χτυπήσουν” με αντεπιθέσεις. Η Αναγέννηση είχε δύο καλές στιγμές με τους Γόρδιο στο 29’(έδιωξε τη μπάλα ο Καψιώτης πριν αυτή περάσει τη γραμμή) καιΤζιάτα στο 43’ (απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας).

Στην επανάληψη ο Θησέας μπήκε επίσης πολύ δυνατά στο ματς και μέσα σε πέντε λεπτά “καθάρισε” την υπόθεση νίκη. Στο 53’ από τα πόδια του Αγιασιώτη η μπάλα κατέληξε στον Βλάχο, που πλάσαρε εύστοχα για να γράψει το 0-2. Στο 58’ ο Καψιώτης έβγαλε μπαλιά στον Βλάχο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει, “κλειδώνοντας” τη νίκη για τον Θησέα, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν τυπική διαδικασία, με την Αναγέννηση να έχει μία καλή στιγμή στο 71’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουκά ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ ο Θησέας στο 89’ έχασε ευκαιρία με τον Σφάκα να σημειώσει και τέταρτο τέρμα, όμως η κεφαλιά του επιθετικού των “πρασίνων” πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας).

Βοηθοί: Καλύβας, Δόσκορης (Φθιώτιδας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αναστασίου, Αναγνόπουλος, Καπετάνος, Ξανθόπουλος, Δ. Αλεξίου (70’ Τζέλλος), Τεπερεκίδης (32’ Τζιάτας), Γόρδιος (60’ Βαταμίδης), Λουκάς, Πρίφτι (32’ Παπαδόπουλος), Καρβούνης, Παπαδημητρόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Διαμαντόπουλος (62’ Μπόρας), Βαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι, Κοτζαθανάσης (59’ Σφάκας), Πέτσης, Αγιασιώτης (82’ Ζάχος), Βλάχος (70’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου, Δημητριάδης.

Πηγή φωτό: Karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις