Με “εξάρα” η Δήμητρα έπιασε κορυφή…

Σε μια ακόμη αναμέτρηση  η Δήμητρα πιστοποίησε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιτυγχάνοντας νίκη με το ευρύ 6-0, επί του Μαγνησιακού που συνεχίζει να βρίσκεται χωρίς πόντο στη βάση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ…

Στο β’ μέρος τα πέντε από τα έξι γκολ για τους γηπεδούχους, αφού στο πρώτο 45λεπτο είχαν δοκάρι (15’) με σουτ του Χονδρογιάννη, για να ανοίξουν το σκορ με την εκπνοή του α’ ημιχρόνου (45’) σε κεφαλιά- πάσα του Στεφανή και σκόρερ τον Θωμαΐδη.

Το 2-0 έγινε με αυτογκόλ του Ζενούνη (55’), ο Ξηροκώστας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο

3-0 (63’), το 4-0 σημείωσε ο Κρανάς (70’), το 5-0 και πάλι ο Θωμαΐδης (80’), για να κλείσει το σκορ με κεφαλιά του Αραπίτσα με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκεια της αναμέτρησης (90’).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βασίλης Πανόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του (το ίδιο είχε πράξει και την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά τότε δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση) εκφράζοντας ταυτόχρονα και την ευρύτερα κακή διαιτησία εις βάρος της ομάδας του.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Γαλατσίδας, Μπαράκου, Κυριάκος (30’ λ.τρ. Στεφανής, 65’ λ.τρ. Βέργας), Παυλίδης, Τσιάτσος, Φούκης (74’ Ζαντιώτης), Θωμαΐδης, Αραπίτσας, Χονδρογιάννης (51’ Κρανάς), Ξηροκώστας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Κρανάς, Κωστής, Μαγιόγλου (55’ Μπαλλάς), Ζενούνης, Κατσίφας, Οικονόμου, Κολιαμήτρας, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάς (55’ Νταφόπουλος), Χριστοδούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις