Σταματίου: «Ιδιαίτερο παιχνίδι, υπήρχε πίεση»

Για την πίεση που υπήρχε και στις δύο ομάδες για αποτέλεσμα, μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου 1-2 για τον ΑΟ Σελλάνων στην Τσαριτσάνη, ο προπονητής Κώστας Σταματίου.

Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας του Προαστίου υποστήριξε ότι όπως κύλησε το παιχνίδι θα μπορούσε να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, ενώ τόνισε ότι πρέπει να διορθωθούν πολλά στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων, που αγνοούσαν τη νίκη εδώ και δυο Κυριακές. Σαφώς υπήρχε πίεση και στις δυο πλευρές, έγινε ένα παιχνίδι που κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να έχει την οποιαδήποτε εξέλιξη, όπως είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο.

Φαινόταν ότι θα είχαμε μια εύκολη νίκη, δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Ο Οικονόμος είχε μεγάλη αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, αντίθετα με τους δικούς μου παίκτες οι οποίοι έδειχναν πως είχαν επαναπαυθεί στο σκορ. Και δυστυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου σε αυτές τις περιπτώσεις, βγαίνει.

Είχε ένα πέναλτι χαμένο η ομάδα της Τσαριτσάνης, έκανε γκολ το οποίο όμως θα πω πως προήλθε από παιδαριώδες λάθος δικού μου παίκτη και τελικά το παιχνίδι έγινε ροντέο.

Θα μπορούσε και να ισοφαρίσει ο Οικονόμος, είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο πρώτο ημίχρονο, θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά από την εικόνα του δευτέρου.

Συγχαρητήρια πάντως στα παιδιά και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Τσαριτσάνης και στον συνάδελφο Κώστα Κατσάρα».

ΠΗΓΗ: karditsasportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις