Τζιώρας: Κάθε Κυριακή και καλύτερα

“Να έχουμε υγεία πρώτα απ’ όλα” ευχήθηκε ο Χρήστος Τζιώρας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι Νίκη – Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που υπάρχουν στη ομάδα και στην δική του αποκατάσταση λέγοντας πως κάθε Κυριακή είναι και καλύτερα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι όπως πάντα. Δυστυχώς για εμάς ήρθε «Χ», συνηθίζεται αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε πιο πολύ τη νίκη, καθώς βαθμολογικά είμαστε δύο πόντους πίσω. Δεν ήρθε αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια, όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το τρίποντο. Έχουμε “Γολγοθά” μπροστά μας, πολλά παιχνίδια, δυστυχώς δεν έχουμε υγεία. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, πολλά χτυπήματα. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που κάθε βδομάδα τελειώνει το παιχνίδι και βλέπω ένα συμπαίκτη μου, όπως ο Αλέκος το μάτι του, ο Κέρι το χέρι του, να μη μπορεί να προσφέρει. Σήμερα πάλι τα ίδια. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς και ελπίζω ν’ αλλάξει κάτι σε όλο αυτό… να έχουμε υγεία πρώτα απ’ όλα, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, παίζουμε σε δύο Κύπελλα και καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο είναι για εμάς. Παρ’ όλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό τον καιρό και τον κόσμο που άλλη μια φορά εκτός ότι ήταν εκπληκτικός με το σκηνικό που δημιούργησε με τα βεγγαλικά ήταν και κύριοι με “K” κεφαλαίο. Δεν δημιούργησαν πρόβλημα, το ματς διεξήχθη σε πολύ καλές συνθήκες και μας βοήθησε πάρα πολύ όταν η ομάδα σε κάποιες στιγμές ήθελε την ψυχολογία.

Όπως είπε και ο προπονητής μας ξέρετε δεν πατάς ένα κουμπί και λες παίζεις σε δυο βδομάδες από τότε. Προσπαθώ να επανέλθω στο 100%, πρέπει να πάρω αγωνιστικά παιχνίδια και ντέρμπι. Άλλο η προπόνηση, άλλο τα παιχνίδια. Κάθε Κυριακή γίνομαι καλύτερα, πατάω καλύτερα, νιώθω καλύτερα. Ελπίζω στη συνέχεια με τη σωστή χρησιμοποίησή μου που κάνουν οι προπονητές να βοηθήσω κι άλλο την ομάδα μου και να είμαι 150% έτοιμος”.