Νίκη εκτός έδρας για Δήμητρα… ένταση “εντός έδρας” για Ρήγα

Πολύ μεγάλη νίκη για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στο Βελεστίνο, όπου επικράτησε με 2-0 επί του Ρήγα Φεραίου,  με την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά να σκοράρει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη για τη τη Δήμητρα, την ώρα που ο Ρήγας υπέστη τη δεύτερη ήττα του, ενώ έχει και μια ισοπαλία.

Δύσκολες στιγμές για την ομάδα του Βελεστίνου, καθώς υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και μετά την ολοκλήρωση του, συνέπεια του κακού αποτελέσματος,  με όλες τις εξελίξεις να είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή.

Παρά το τελικό εις βάρος του αποτέλεσμα, πρέπει να αναφέρουμε  ότι οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, κάποιες κλασικές,  ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε καμία από αυτές, είτε λόγω κακής εκτέλεσης των παικτών τους, είτε εξαιτίας του πολύ καλού τερματοφύλακα Μπράνου που αντέδρασε σωστά. Επιπλέον, είναι δεδομένο ότι η μεγάλη ένταση που υπήρξε στο εσωτερικό της ομάδος την απορρύθμισε και η απώλεια ηρεμίας έκανε το έργο των γηπεδούχων ακόμα πιο δύσκολο…

Από την άλλη πλευρά, η Δήμητρα ευτύχησε να προηγηθεί ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε κι από εκεί και πέρα να διαχειριστεί το παιχνίδι με εξαιρετικό τρόπο, δίνοντας έμφαση στην άμυνα και “χτυπώντας” στις αντεπιθέσεις,  τακτική που της έδωσε τη δυνατότητα να κλειδώσει το παιχνίδι με το δεύτερο τέρμα που επετεύχθη 10 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κι ενώ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Παρουσία πάρα πολλών φιλάθλων έγινε το παιχνίδι,  με αρκετούς από αυτούς να ακολουθούν την Δήμητρα από την Ευξεινούπολη. Μάλιστα υπήρξε και κάποια μικρή ένταση στις κερκίδες χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι περισσότερο.

Τέλος να επισημάνουμε ότι με γκολ επέστρεψε ο Παπαδόπουλος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του,  ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Κρανά που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Αλμυρό και κάνει τη διαφορά.

Μεγάλες ευκαιρίες για το Ρήγα με Καρλιάμπα στο 25′ (αστόχησε “εξ επαφής”), Αραμπατζή (49′ σε τετ α τετ, άουτ), Ζηρδέλη (83′ επίσης τετ α τετ, άουτ). Ακόμη σημαντικές στιγμές για τους γηπεδούχους με Πάσχο (5′, 22′ 59′), Σέττο 56′.

Το 0-1 έγινε στο 15ο λεπτό, όταν ο Αράπιτσας έκανε  διαγώνια μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, εκεί όπου ο ο Κρανάς με τη μία επαφή “έσπασε” τη μπάλα στη μικρή περιοχή, όπου ο επερχόμενος Παπαδόπουλος πέτυχε το γκολ.

Στο 58’ Κρανάς και Παπαδόπουλος συνδυάστηκαν πάρα πολύ όμορφα, παίζοντας το “1-2”,  ωστόσο ο επιθετικός της Δήμητρας έχασε το κοντρόλ και δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, σε μια φάση “προειδοποίηση”, γι’ αυτό που θα ερχόταν στη συνέχεια.

Στο 72’ με δέκα ποδοσφαιριστές έμειναν οι φιλοξενούμενοι,  αφού ο Τσιάτσιος δέχτηκε, σωστά, δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 84’ επισφραγίστηκε η μεγάλη νίκη της Δήμητρας, όταν σε αντεπίθεση υπήρξε πολύ ωραίος συνδυασμός των Θωμαΐδη, Φούκη και Βούλγαρη, με τον τελευταίο να περνά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράφει το 0-2, “κλειδώνοντας”  με αυτό τον τρόπο το σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Νασιακόπουλος (61’ Ζηρδέλης), Γεωργατζής, Αραμπατζής, Πάσχος, Σέττος.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γαλατσίδας, Μπαράκου (52’ λ.τρ.Νικηφοράκης), Κυριάκος, Στεφανής, Τσιάτσιος, Κρανάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος (71’ Παυλίδης), Αραπίτσας (67’ Φούκης), Ξηροκώστας (61’ Βούλγαρης).

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Μουσικό Βαγόνι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις