Στο τέλος ο Εργοτέλης ισοφάρισε τον ΝΠΣ Βόλος

Ο Εργοτέλης ήταν κοντά στην πρώτη του ήττα στη Football League, προερχόμενος από «τέσσερα στα τέσσερα». Ο ΝΠΣ Βόλος ήταν με 1-0 μπροστά στο σκορ, αλλά η ομάδα του Ηρακλείου έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90′, μένοντας αήττητη. Οι Κρητικοί έμειναν στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Χουάν Φεράντο πήγε στους 10.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, λοιπόν, οι “κυνέρυθροι” άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό, με πλασέ του Λούκας Γκαρσία. Ακολούθησε πολύ καλό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο ΝΠΣ Βόλος απείλησε με τους Μάντζη και Ντεντάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 15′ με τον Μπουτσάκη.

Ο Εργοτέλης προχώρησε στο 32′ σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Μπουρσέλης τραυματίστηκε και τον αντικατέστησε ο Καπνίδης, ο οποίος αργότερα θα γινόταν αλλαγή στην αλλαγή (στο 54′ μπήκε στη θέση του ο Σταθόπουλος).

Ο Εργοτέλης πίεσε για την ισοφάριση και έφτασε κοντά σε αυτή στο 63′, όταν ο Έφορντ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Καραγκιολίδη. Εντέλει η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ισοφάρισε σε 1-1 στο 91′. Από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη και σύγχυση στην άμυνα του ΝΠΣ Βόλος, ο Μπρους με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ν’ Γκουέμ, Πίτου (76′ Καμπαγιέρο), Κότο, Λούκας Γκαρσία (68′ Ηλιόπουλος), Πέντα, Μάντζης (66′ Πίσπας).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Οικονόμου, Ιατρούδης (46′ Κουατένγκ), Έφορντ, Μπουρσέλης (32′ λ. τρ. Καπνίδης, 54′ Σταθόπουλος).

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις