Μπέος: «Να προσέχει μη βγάλει κανένα χέρι ο Καρυπίδης…»

Απάντηση στη δήλωση του Καρυπίδη ότι βάζει εκείνος τα 70.000 ευρώ για να τοποθετηθούν κάμερες στο Πανθεσσαλικό, έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος λέγοντας πως ας τακτοποιήσει πρώτα ο Καρυπίδης τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2020 και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ .
Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.
Οσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι.
Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2020 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.
Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις