“Ποδαρικό” με το δεξί για Ηρακλή, στην “πρώτη” του στο Βασδέκειο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο ανακαινισμένο Βασδέκειο ο Ηρακλής Β., επικρατώντας 2-0 επί της Αγίας Άννας, της οποίας σταμάτησε το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, σε αναμέτρηση που έγινε υπό βροχή στο β’ μέρος της.

Οι γηπεδούχοι που έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το αποτέλεσμα, σημείωσαν από ένα τέρμα στα τελειώματα κάθε ημιχρόνου,  έχοντας και τις δυο φορές ως σκόρερ τον Πετρόπουλο και κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη για αυτούς νίκη, σε ένα παιχνίδι που τους “πήγε”.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο- τρεις καλές ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να προηγηθούν,  με επακόλουθο οι παίκτες του Ηρακλή να σκοράρουν πρώτοι κι από κει και πέρα να εφαρμόσουν ένα αμυντικό τρόπο παιχνιδιού που τους διευκόλυνε,  δεδομένου ότι για το Νίκο Τσιαντάκη υπήρχαν πολλές βασικές ελλείψεις.

Με εξαίρεση τις τρεις καλές στιγμές των φιλοξενούμενων γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μάλιστα ακόμα και το γκολ των γηπεδούχων προήλθε με πολύ καλό σουτ του Πετρόπουλου, έξω από την περιοχή, που έστειλε την μπάλα χαμηλά  στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Αϊντίνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Άννας αύξαναν συνεχώς την πίεσή τους,  όσο περνούσε η ώρα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Τελικά, με παρόμοιο τρόπο έγινε και το 2-0 (83’) για τον Ηρακλή Β.,  όταν και πάλι ο Πετρόπουλος έκανε προσποίηση και σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας όμως αυτή τη φορά εντυπωσιακά την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας της Αγίας Άννας (φωτό), σφραγίζοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Μπατσικώστας, Μούτσα, Ατζούρης, Στρούγγης, Μπέσσας Πετρόπουλος (92’ Σαββίδης), Ευαγγέλου, Κεμάλι, Ίμπρα (87’ Αλ.  Γκίκας), Π. Γκίκας (91’ Μάρκος)

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Πανόπουλος (80’ Νικηφοράκης), Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (80’ Κριτσίνης), Ζαρίφης (75’ Μπόγδος), Φιλατζικιώτης, Ζαφειρίου (80΄ Κανδύλας), Κ. Τσιουρέλης, Σπ. Ζάγκας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις