Δωματάς: Θα μπορούσαμε να το «καθαρίσουμε» νωρίτερα

Ο Γιάννης Δωματάς, όπως και ο κ. Κούτσης, αφιέρωσε τη νίκη στον Αποστόλη Λαμπρογιώργο, η μητέρα του οποίου καλείται να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο μεσοεπιθετικός της Νίκης Βόλου, τόνισε, επίσης, πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Δωματά:

«Θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη, όπως είπε κι ο κόουτς, στον Αποστόλη (σ.σ. Λαμπρογιώργο) για τις δύσκολες ώρες που περνάει με τη μητέρα του. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαμε να τον είχαμε “καθαρίσει” από το πρώτο ημίχρονο, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, ανήκει στο παρελθόν.

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια. Κοιτάμε το πρωτάθλημα ταπεινά, είμαστε συγκεντρωμένοι, κάνουμε όλα τα παιδιά αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και προσπαθούμε να τα βγάζουμε στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα, ο αγωνιστικός χώρος, μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως είμαστε εμείς, δε μας βοηθάει. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς καθυστερήσεις. Ήταν μία νίκη που την αφήνουμε πίσω στο παρελθόν, συνεχίζουμε τη δουλειά μας και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του

«Νομίζω πως με άφησε πίσω ο τραυματισμός, αυτή είναι η αλήθεια. Έχασα τις 4-5 πρώτες αγωνιστικές, αλλά νομίζω πως τώρα επανήλθα, το έχω αποδείξει και το αποδεικνύω κάθε μέρα στον αγωνιστικό χώρο, είτε είναι προπόνηση, είτε σε αγώνες με τις εμφανίσεις μου. Αυτό δε γίνεται μόνο από μένα, με βοηθούν κι οι συμπαίκτες μου. Νομίζω πως είμαι 100% καλά κι εύχομαι να μην υπάρχουν τραυματισμοί, γιατί φέτος τα έχουμε δει όλα στην ομάδα μας. Κάθε Κυριακή έχουμε κι έναν τραυματία, δεν έχει ξαναγίνει αυτό πουθενά. Ευχόμαστε να είναι οι τελευταίοι τραυματισμοί που είχαμε και να είμαστε υγιείς κι όλα τα άλλα θα τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις