Άρχισαν οι επαφές με προπονητές στη Νίκη

Σε σειρά επαφών με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Νίκης προχωρά η διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δ.Ε., κ. Ιμεράι. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον κ. Κούτση, έχει προταθεί σημαντικός αριθμός προπονητών. Οι επαφές και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σήμερα, ίσως και τις επόμενες ημέρες, ώστε ο Νίκος Ιμεράι να επιλέξει αυτόν που θεωρεί την καλύτερη δυνατή λύση για να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Football League.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν σκοπεύει να βιαστεί να επιλέξει προπονητή καθώς θέλει ο τεχνικός που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας να είναι αυτός που θα σχεδιάσει και το πλάνο της νέας χρονιάς στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Σε επαφή του goalpost.gr με τον επικεφαλής της Δ.Ε., για το όνομα του Σούλη Παπαδόπουλου που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ο κ. Ιμεράι δεν θέλησε να σχολιάσει τονίζοντας πως ο ίδιος θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και συμπλήρωσε πως οι επαφές και οι συζητήσεις με προπονητές θα είναι πολλές πριν καταλήξει στον “εκλεκτό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις