ΑΕΚ: “Προσβάλουν την ιστορία μας”

H ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση της πήρε θέση για τα επεισόδια και τις σκηνές βίας που εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ. Οι “κιτρινόμαυροι” τα καταδίκασαν και τόνισαν πως τα όσα έγιναν προσβάλουν βάναυσα την ιστορία του συλλόγου.

Μέσω της ανακοίνωσης της η ΑΕΚ δεν προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών που έχει και δεν σκοπεύει όπως τονίζει να αναζητήσει εύκολες δικαιολογίες και άλλοθι.

Όπως προαναγγέλλει μάλιστα θα δρομολογηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μην συμβούν ξανά τέτοια γεγονότα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει τις σκηνές βίας που εκτυλίχτηκαν χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο και, εκτός του ότι έλαβαν χώρα σε έναν αγώνα στο πλαίσιο της διοργάνωσης του UEFA Champions League, προσβάλλουν βάναυσα την ίδια την ιστορία της ομάδας μας.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Αγιαξ δεν εκφράζουν τη διαχρονική ποδοσφαιρική φιλοσοφία του συλλόγου και είναι παντελώς ξένα με τις αρχές και της αξίες που υπηρετούμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν αποποιήθηκε ποτέ των δικών της ευθυνών, δεν την απασχολεί καν στην παρούσα φάση ο επιμερισμός των ευθυνών και το ακριβές χρονικό των χθεσινών συμβάντων και δεν σκοπεύει να αναζητήσει εύκολες δικαιολογίες και άλλοθι.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την άμεση αντίδραση και τον αποτροπιασμό, που από την πρώτη στιγμή λαμβάνουμε από τη συντριπτική πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων μας, οι οποίοι είναι για εμάς οι πιο σκληροί κριτές.

Είναι αυτό που περισσότερο μας πληγώνει, γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ, που περιμένει από εμάς όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ενόψει και της επιστροφής μας στο δικό μας γήπεδο, δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτές τις συμπεριφορές και το έχει επανειλημμένως εκφράσει και αποδείξει.

Το αυτονόητο για εμάς είναι η καταδίκη των συμβάντων και προτεραιότητα η δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών προκειμένου να μην συμβούν ξανά τέτοια γεγονότα.

Και έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να διορθώνουμε τα λάθη μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις