Στο Πανευρωπαϊκό Παίδων ο Χρήστος Φραδέλος του Νικόμαχου Βόλου

Μεγάλη τιμή και καταξίωση για τον Φραδέλο Χρήστο και για τον σύλλογο του Νικόμαχο Βόλου, η συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που θα γίνει στην Ισπανία από τις 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου και είναι διοργάνωση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Περίπου 700 αθλητές από 35 χώρες της Ευρώπης θα δώσουν το παρών σε μια διοργάνωση, η οποία θα έχει τους καλύτερους αθλητές στις ηλικίες 11 με 14 ετών. Να σημειωθεί εδώ ότι συμμετέχουν Εθνικές ομάδες αλλά και αθλητές που προκριθήκαν από κορυφαίες βαθμολογούμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης να αναφέρουμε πως για να κατακτήσει κάποιος μετάλλιο, θα πρέπει να κερδίσει 3-4 αγώνες, οπότε είναι απολύτως κατανοητός ο βαθμός δυσκολίας για όλους, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις αθλητές Εθνικών Ομάδων.

Ο Φραδέλος Χρήστος αγωνίζεται στα -61 κιλά παίδων και προπονείτε εντατικά τον τελευταίο καιρό με τους προπονητές του Τόρη Δημήτρη και Παύλο, με σκοπό ένα καλό αποτέλεσμα. Η κατηγορία του είναι πολύ δύσκολη και συναρπαστική και έχει συνολικά 30 αθλητές.

«Μεγάλη μου χαρά και τιμή να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ελλάδας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να εκπροσωπώ τον σύλλογο μου και την πόλη μου» δήλωσε ενθουσιασμένος ο αθλητής Φραδέλος Χρήστος..

Το Δ.Σ. και όλοι οι φίλοι του αθλήματος εύχονται το καλύτερο στον αθλητή. Και προσθέτουν πως ο σύλλογος έπειτα από την κατάκτηση της 2ηςθέσης Πανελλαδικά στο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, έχουν προκριθεί 2 αθλητές στην Εθνική Ομάδα και επίσης έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της αθλήτριας Ζαχαράκη Μαριτίνας για το 2019 και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις