Δεύτερη σερί ήττα για ΓΣ Αλμυρού, 1-0 από το Μακρυχώρι

Μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου, ο ΓΣ Αλμυρού ηττήθηκε και από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο στάδιο της Καρδίτσας με 1-0, ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι. Οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Θωμάς Μυργιώτης στο 59’.

Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίωρο, στο 35’ ο Τσιώλης δεν έκανε καλό κοντρόλ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ύστερα από σέντρα του Γκίκα. Δύο λεπτά αργότερα ο Μυργιώτης εκτέλεσε φάουλ με τον Σταυράκη να αποκρούει σωτήρια, ενώ στο 44’ σε κεφαλιά του Τζοβάρα η μπάλα πέρασε άουτ, ύστερα από τη σέντρα που επιχείρησε ο Τσιώλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερό πως όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Ο Αλμυρός στο 55’ με τον Γκίκα έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ, όμως την κεφαλιά του επιθετικού των «κυανολεύκων» απέκρουσε σωτήρια ο Γεωργαντζάς. Για να φτάσουμε στο 59’ όπου ο Απόλλων Μακρυχωρίου σκόραρε. Ο Μυργιώτης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, ο ΓΣΑ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να χαθεί κάποια κλασική ευκαιρία. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 75’ με τον Εμβελέ Τζούνιο, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε τη μπάλα ο Σταυράκης.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).
Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Σταφυλάς (Τρικάλων).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡ.: Γεωργαντζάς, Δ. Τεντολούρης, Κουλοκτσής, Τζήλος, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Μυργιώτης, Τζουμάκης, Τσιμπούκας, Εμβελέ Τζούνιορ (83’ Πατσιούρας), Αργυρόπουλος (65’ Μιντζάλι).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας (76’ Τιμπλαλέξης), Βανγκέλι, Δημηνάς (85’ Καλαμίδας), Αλεξανδρής (76’ Χατζής), Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Γκίκας (71’ Τσελεπής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις